Open de Bellmunt

  • INICIO
    22 April 2017
  • FINALITZAT
    23 April 2017
  • LUGAR
    Bellmunt

Avui dijous, la previsió pel cap de setmana a Bellmunt (segons Meteoblue), segueix mes o menys igual. Aixi que ja es confirma que farem prova de Lliga Catalana els dos dies a Bellmunt.

En quan a la meteo, respecte a la previsió de ahir, ha cambiat sols una mica, ara dona mes vent de SW a la tarda del dissabte, pujant a 18-20 km/h a les 17h, anira pujant poc a poc tot el dia i el nord es notara ja per damunt de 2000 m.
El diumenge comença amb sud fluix i a la una canvia a SW i queda aixi tota la tarde, mes aponentat. Per damunt tambe esta de oest a totes les alçades. Aixo no es lo millor per Bellmunt.
Si ahir donaven cel blau tot el cap de setmana, ara donen presencia de cirros desde les 18h del dissabte a les 12h del diumenge, una finestra blava entre 12 i 17h i es torna a velar de cirros, que per la tarde s'aniran espesin mes. La maxima de vent del diumenge, tambe sera a les 17h, de SW, amb 16-18 km/h i pujen les temperatures amb el ponent.

Ara la prova:
Com ja vam dir, el dissabte la Lliga s'integra al Open de Bellmunt del club Bertigent. Aixi vol dir que us heu de inscriure al Open de Bellmunt i tambe a la web de la Lliga Catalana.
El preu de la inscripcio pel dissabte será de 20 Euros, que cobrara el club Bertigent i no es cobrara res per la prova del dissabte de Lliga Catalana.
El preu de la inscripció inclou la samarreta conmemorativa i el sopar del dissabte a Cals Avis, tambe hi haura premis per als primers de les diferentes categories de Open, repartits en tres categories A+B / C / D+CCC.
La prova del dissabte es de distancia i es puntua mitjançant les regles del XContest, amb els factors de bonificació de 1,2 i 1,4 pels triangles plans i FAI, i 1 per els vols amb tres punts de gir.
Els pilots han de pujar el seu vol al XContest per puntuar al Open i a la Lliga, pero en el cas de la Lliga, tambe hauran de descarregar el track normalment, com es fa sempre.

La puntuació per la Lliga, un cop resoltes les questions informatiques, es fara aixi:
Al primer, el que mes punts tragui al XContest, se li donaran 1000 punts, i els demes tindran una puntuacio proporcional segons la seva propia puntuación al XContest respecte als punts XContest del primer, calculats amb una regla de tres.
No hi haura start point ni balisses (el dissabte).
Per poder puntuar a la Lliga, s'haura de estar inscrit al Open de Bellmunt i haber pagat la inscripció del Open i estar inscrit tambe a la Lliga Catalana.

El diumenge, el Open dona dia de vol per lliure, aixi que nosaltres a la Lliga, intentarem fer una manega tradicional, amb start i balisses. La inscripció de la Lliga per la prova del diumenge costará 5 €. Que podeu pagar el dissabte al mati quan aneu a confirmar la inscripció al Open i tambe podreu ja carregar les balisses el mateix dissabte. Tambe us podreu inscriure el diumenge al mati i carregar les balisses.

Ni al Open ni a la Lliga hi ha recullides organitzades per a tothom, ja sabeu que les recullides us les feu els mateixos pilots, pero tindrem alguns vehicles per fer algunes recullides i pujades al enlairament, sense capacitat per a tots, principalment per aquells que no puguin resoldre la seva recullida amb els companys i necesitin recullida i la demanin, farem tot el que es pugui, pero cal l'ajuda de tots.

El seguiment el farem amb Loctome.com i els reports de seguretat i recullida, com de costum, amb missatges de Telegram, Wasap i telefon. El dissabte els coordinara el Club Bertigent i el diumenge ho coordinara Jerusa.

La col.laboracio amb el cost de les recullides tindra tres preus, o tres radis, segon la dificultad o distancia de la recullida, els preus serán de 5, 10 ó 15 €, ja que no es lo mateix aterrar a Manlleu, que al peu del Cadi. Aixi que porteu billets de totes les mides a sobre si voleu que us recullin.
Els que puguin col.laborar fent recullides amb els seus vehicles o conduint els vehicles de altres, que ho diguin als coordinadors de recullides de cada día.

El diumenge, com que toca tornar a casa, podeu descarregar el vol a Cals Avis o enviar el missatge de que heu aterrat, esteu be i no necesiteu recullida, esperar la confirmació de la recepció del vostre missatge i ja no cal que paseu a descarregar el track si no voleu, sempre que envieu el track per email avans del dimecres, quan es publicará la classificacio provisional.

Les balisses son les mateixes de la darrera prova de Bellmunt del any passat, pero les podreu carregar un altre cop en un enllaç que trobareu a la web de la lliga.

Com que esta previst que vingui molta gent pel Open i la Lliga, el acces estara complicat, s'organitzaran les sortides cap amunt desde la plaça mirant de fer anar el minim nombre de vehicles posible.

Com que es la primera prova de la Lliga, porteu la imatge de la vostra llicencia federativa 2017 i mostreu-la al fer la inscripció.
Si algu pateix alguna malaltia o impediment o esta sotmes a algun tractament medic, que ho digui tambe al inscriures.

Recordeu fer la inscripció a la web, perque aixo facilita molt la feina de gestionar les clasificacions. Aquest any s'en ocuparan Sergi Claret i Miquel Villarta del tema de les descarregues i les puntuacions, amb l'ajut de Carles Madrueño e Iván Malecki, també. Moltes gracies a tots ells.

Horari, inscripcions i carregar balisses: de 10h a 11h tots dos dies.

Benvinguts a la Lliga Catalana 2017 i al Open de Bellmunt. Bons vols a tots i bona sort.

 
Inscripcio oberta
43 inscrits
per inscriure't t'has de registrar
Sant Pere de Torelló
LigaA
Ver mangas
Replay: 2D 3D
Manga 1 92.6 Km.
Replay: 2D 3D
Manga 2 52.4 Km.
LigaB
Ver mangas
Replay: 2D 3D
Manga 1 15.7 Km.