2a PROVA - 2018 (16-17 JUNY)

  • INICIO
    16 June 2018
  • FINALITZAT
    16 June 2018
  • LUGAR
    BELLTALL

Lliga Catalana (16-17 de Juny) 
Lloc: Dissabte a Belltall (Tarragona).
Confluencia de tots els planetes: el anticicló ha tornat al seu lloc, i tornen les conflus, el mestral es desperta, engega la marinada, i ademes en cap de setmana de Lliga. No podem deixar-ho pasar.
El dissabte amb mestral mes fluix, la conflu por ser-hi una mica mes aviat, al voltant de les 16h. El diumenge en canvi, el mestral es torna a reforçar una mica mes, lo que vol dir que trigara mes en entrar a Belltall, i potser haurem de fer el intent desde Lilla mes aviat, si no som molta gent i aceptem no atançarnos als cables ni la vessant de la dreta (pel tema de l'aliga), ho parlarem el dissabte, perque no podem posar en perill la zona de vol. I parlant de aligues, a Belltall, a la zona de la sortida antiga (on ara ja no es despega) a mitg cami entre la sortida de llevant i la porteria, un aliga va atacar a un parapent i li va fer alguns forats. Aixi que haurem de fer una zona d'exclusio als voltants de la sortida vella per evitar molestarla si te el niu per alli.
Quedem a la sortida de la porteria de Belltall, el dissabte a partir de les 12h00', no caldrá carregar balisses perque sera una prova de distancia en format XContest.
Disposarem de les meves dos furgonetes per fer recullides, pero cal que porteu mes vehicles i conductors per fer recullides perque no n'hi haura prou per recullir a tothom. Les recullides no estan garantides. Tambe us demanem respecte per als sembrats (ja estan alts). Es podra fer re-despegue i els vols s'han de penjar al XContest, d'on traurem els tracks per fer les puntuacions. Al primer mil punts, sense leadings, ni start point, ni gol, ni res. A fer conflu.

 
Inscripcio oberta
34 inscrits
per inscriure't t'has de registrar
Espanya
Ver mangas
Replay: 2D 3D
Manga 1 83.8 Km.